Berlin Başkonsolosu Şanlı, Kaplan Döner Tesislerini Ziyaret Etti

Berlin Başkonsolosu Şanlı, Kaplan Döner Tesislerini Ziyaret Etti

ABONE OL
09:40 - 25/10/2024 09:40
Berlin Başkonsolosu Şanlı, Kaplan Döner Tesislerini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

T.C. Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı, göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği ziyaretlere bir yenisini ekleyerek, Almanya’nın başkenti Berlin’de üretim yapan Kaplan Döner tesislerini ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette Başkonsolosa, muavin konsolos Müslime Azra İlhan da eşlik etti.

Kaplan Döner tesislerinde sıcak bir karşılama ile ağırlanan Başkonsolos Şanlı ve beraberindeki heyet, Kaplan Döner kurucusu Remzi Kaplan, eşi Şaziye Kaplan ve Kaplan Grubu CEO’su Belgin Kaplan tarafından kapıda karşılandı. Remzi Kaplan, “Hoş geldiniz, ziyaretinizle bizi onurlandırdınız” diyerek misafirlerini ağırladı.

Tesislerin İncelenmesi ve Kahvaltı

Ziyaret, kahvaltı ile başladı ve ardından Kaplan Döner tesislerinin detaylı incelenmesiyle devam etti. Ziyaret sırasında Başkonsolos Şanlı’ya, fabrikanın üretim kapasitesi, çalışan sayısı ve tesisin teknik detayları hakkında ayrıntılı bilgi sunuldu. Kaplan Döner, toplamda 7.000 m² kapalı alana sahip büyük bir üretim tesisi olup, bünyesinde 300-320 çalışan barındırmaktadır.

Remzi Kaplan, bu buluşmayı şu sözlerle değerlendirdi: “Başkonsolosun firmamıza yapmış olduğu bu özel ziyaret, çalışmalarımızı takdir etmeleri açısından bizim için büyük anlam taşıyor. Ziyaretin ardından yapılan görüşmeler ise memnuniyet vericiydi.”

Ziyaretin Detayları ve Çalışmalar Hakkında Bilgilendirme

Yaklaşık 2,5 saat süren ziyaret boyunca, Başkonsolos İlker Okan Şanlı ve ekibiyle kapsamlı bir görüş alışverişi yapıldı. Kaplan Döner’in projeleri, faaliyet alanları ve üretim süreçleri üzerine yapılan bu görüşmede, Başkonsolos Şanlı, tesisin geniş ölçekli operasyonlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Firma yöneticileri, tesisin altyapısı ve üretim süreçleri hakkında ayrıntılı sunumlar yaparak iş gücü ve kapasite konusunda bilgi paylaştı.

Kaplan Döner’in Yeni Tesisine Ziyaret

Başkonsolos Şanlı’nın daha önce de firmayı ziyaret etmek istediği, ancak firmanın taşınma sürecinin devam etmesi nedeniyle ziyaretin ertelendiği belirtildi. Bu ziyaretin yeni tesislerde gerçekleştirilmesi, buluşmanın anlamını daha da artırdı.

İlker Okan Şanlı, “Sizi yeni yerinizde ziyaret etmek istiyorum” diyerek, bu özel ziyaretin gerçekleşmesine vesile oldu. Bu anlamlı ziyaret, Kaplan Döner ailesi tarafından memnuniyetle karşılandı ve tesisin geleceği hakkında olumlu bir atmosfer oluşturdu.

Başarı Dilekleri ve İşbirliği Vurgusu

Ziyaretin sonunda Başkonsolos Şanlı, Kaplan Döner ailesine çalışmalarındaki başarılarından dolayı takdirlerini sunarak, firmaya gelecek çalışmalarında başarılar diledi. Görüşme, dostane bir havada gerçekleşen işbirliği mesajlarıyla sona erdi. Remzi Kaplan, bu buluşmanın firmanın gelecekteki çalışmalarına ışık tutacak önemli bir adım olduğunu belirtti.

Bu ziyaret, Kaplan Döner için hem yerel hem de uluslararası arenada bir güç gösterisi olurken, Berlin Başkonsolosluğu ile güçlü bağların tesis edilmesine katkı sağladı.

Fotoğraflar: Hüseyin İşlek

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP