Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 3 şüpheli yakalandı.
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, B.A., R.K. ve M.K.'nin uyuşturucu sattığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.
Ekipler, takibe aldıkları şüphelilerin S.G.'ye uyuşturucu sattığını tespit etti.
Şüphelilerin ve adreslerinde yapılan aramalarda 900 gram uyuşturucu madde, 50 gram kokain, 2 hassas terazi, uyuşturucu paketlemede kullanılan pres makinesi ve çok sayıda boş paket ele geçirildi. Ayrıca, suçtan elde edildiği değerlendirilen 83 bin lira, 1000 dolar ve 90 euroya el konuldu.
Gözaltına alınan B.A., R.K. ve M.K. hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan adli işlem başlatıldı.
Uyuşturucu madde satın aldığı belirlenen S.G. hakkında ise "uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak" suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.


Kommentare
0 KommentareNoch keine Kommentare zu diesem Artikel. Seien Sie der Erste!