Hatay'ın Kumlu ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki depremzede Mehmet Saçar, yeni konutunu Fenerbahçe renklerine boyattı.
Saçar'ın Kırıkhan ilçesindeki 4 katlı apartman dairesi, 6 Şubat 2023'teki depremlerde yıkılmıştı.
Afetin ardından Kumlu ilçesi Batıayrancı Mahallesi'ndeki konutunda yaşamaya başlayan Saçar, evinin dış cephesini sarı lacivert renklere boyattı.
Evinin girişine "Fenerbahçe" yazılı bir tabela asan Saçar, dış duvarına Türk bayrağı ve takımının amblemini de yerleştirdi.
Saçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gittiğim evleri, binaları hep Fenerbahçe renklerine boyatmaya çalışıyorum. İnsanlar çok ilgi gösteriyor, şu ana kadar olumsuz bir tepki almadım." ifadelerini kullandı.
Saçar, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Polonya temsilcisi Gornik Zabrze'yi yeneceğine inandığını sözlerine ekledi.


















Comments
0 commentsNo comments on this article yet. Be the first!