Böyle yazılı çalışmayı AKP şubesinde daha önce gördüm, ama henüz elime geçmedi. Neden ''Evet'' dediklerini ilk yazılı yapan parti durumunda, Didim'de.
Halkın okuma özürlü kalması destekleniyor. Şu anda tatilimi geçirdiğim Didim'de hoparlörle duyuru yapılıyor. İç İşleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı destekleme amaçlı Miting de duyuruluyor.
Neyi destekleme, görevden alındığını mı? Türkçe çok kısıtlı konuşuluyor, olanı da Ege'nin rüzgârı alıp, uzaklaştırıyor.
Sıradan vatandaşdan, seyyar satıcılardan önce Belediye ses kirliliği yapıyor. Bozuk hoparlörle cızır cızır seslerle tatil yapan, sessizliği dinlemek amacı ile gelenlerin burnundan getiriyor.
Halbuki duyurular yazılı olarak sitelerin panolarına getirilip asılsa vatandaş okur, katılıp katılmıyacağına karar verir.


Yorumlar
…Yorumlar yükleniyor…