ha-ber.com
Erbakan, ölümünün 5. yılında Münih'te anıldı
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı ölümünün 5. yılında Münih’te düzenlenen bir etkinlikle anıldı.
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı ölümünün 5. yılında Münih’te düzenlenen bir etkinlikle anıldı. Etkinlikte, Refah Partisi Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Nabi Koçak, Saadet Partisi Viyana Bölge Başkan’ı Arif Şen, Saadet Partisi Güney Bavyera Sorumlusu Taner Kuzen, Milli Gazete Avrupa Koordinatörü Mehmet Karaca ve Nürnberg Bölge Başkan’ı Yüksel Taş konuşmalar yaptılar.
İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Açılış konuşmasını yapan Güney Bavyera Bölge Başkan’ı Mahmut Karali “Milli görüş davasına hizmet eden ve bu davada mücadele ederken hakkın huzuruna kavuşan, başta milli görüş lideri pek muhterem hocam Prof. Dr. Necmeddin Erbakan olmak üzere ve hakkın rahmetine kavuşan tüm milli görüşçü kardeşlerimizin mekânlarının cennet olmasını temenni ediyorum” dedi.
Saadet Partisi Güney Bavyera Sorumlusu Taner Kuzen ise “Dünya tarihinin en manalı günlerinden bir tanesidir 28 Şubat. Şubat, ne hikmetse bütün mücahitlerin hakka yürüdüğü aydır” dedi.
Milli Gazete Avrupa Koordinatörü Mehmet Karaca ise “biz Prof. Dr.
Erbakan Hocamızı anlamayı nasıl başarabiliriz. Bu bizim için bundan sonra önemli eyer onun bize gösterdiği yoldan şaşmadan ve onu tatbik ederek yürürsek icraata dönerek yürürsek konuşarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı anlamak mümkün değil, Erbakan’ı anlamak idiallerini ortaya koymaktır” dedi.
Son olarak kürsüye gelen Refah Partisi Sultan Beyli Belediye Başkan’ı Ali Nabi Koçak, Hocayı 1975 de nasıl tanıştığını ve birlikte neler başardıklarını misafirlerle paylaştı.
Programın sonunda Kuran’dan ayetler okundu ve dualar edildi.
ha-ber.com/Ahmet İNCEL / MÜNİH











Yorumlar
0 yorumBu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!