Okul arkadaşları Bilge ile Ebru iş ortağı oldular
 
Münih’in efsanevi derneği Türkiyem Folklör Derneği’nin başarılı elemanı Bilge Fındık, okul arkadaşı Ebru İnan ile birlikte Münih’te kuaför salonu açtı.

Büyük bir davetli topluluğunun katıldığı açılış töreninde, en fazla gurur duyan Bilge'nin Münih’in tanınmış şahsiyetlerinden olan babası Mustafa Fındık oldu.  Firmalarından biri olan „Bilge Reklamcılık“’ın adını kızından aldığını söyleyen Fındık „şimdi kızım Bilge’nin kendi firmasını kurması beni gerçekten çok gururlandırdı“ dedi.

Okul arkadaşları Bilge ile Ebru iş ortağı oldular
 
İLK KUTLAYAN USTALARI OLDU

Açılışa katılanlar arasında Bilge ve Ebru’yu en mutlu eden ise ustaları ünlü kuaför Selçuk Kıraç oldu. Kıraç „çıraklarımın bugün usta olarak kendi mekânlarını açmaları benim için ayrı bir onur oldu“ dedi. Türk yiyecek ve içeceklerinin sunulduğu açılışa,  Bilge ve Ebru’nun aile fertlerinin yanı sıra çok sayıda Türk ve Alman meslektaşı da katıldı.  

Okul arkadaşları Bilge ile Ebru iş ortağı oldular
 
ERKEK VE BAYANLAR İÇİN UYGUN FİYATLAR

Bilge ve Ebru. Rabl Strasse 36 numarada açtıkları ve „Lieblingsfriesur“ adını verdikleri yeni mekanlarında erkek ve bayan tüm Münihlileri beklediklerini söylerlerken „yeni dizayn ettiğimiz bu mekânımızda her bütçeye uygun hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

Okul arkadaşları Bilge ile Ebru iş ortağı oldular

Fiyatlarımız erkekler için 12 ve bayanlar için 16 Euro’dan başlıyor“ dedi. Sempatik kuaför kızların yeni mekânı Pazartesi hariç her gün açık olacak.  

Okul arkadaşları Bilge ile Ebru iş ortağı oldular
 
ha-ber.com/Ahmet İNCEL / MÜNİH