
9 Haziran 2024 tarihinde seçmenler Hamburg’da hem Avrupa Parlamentosu (AP), hem de Hamburg yerel seçimleri için sandık başına gidecek. Hamburg Eyalet Parlamentosu Sosyal Demokrat Partili (SPD) Milletvekili Barış Öneş, hem seçimlerin hem de vatandaşların oylarını kullanmalarının neden önemli olduğu konusunda şunları söyledi:
“Sevgili Vatandaşlar,
Demokrasinin temel taşlarından biri olan oy verme hakkınızı kullanma zamanı geldi! 9 Haziran 2024 tarihinde hem Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri hem de Hamburg'da ilçe belediyesi seçimleri için sandık başına gideceğiz. Bu seçimler, geleceğimizi şekillendirecek kararların alınacağı önemli bir fırsattır.
AP seçimleri, Avrupa Birliği'nin (AB) geleceğini belirleyecek önemli bir rol oynamaktadır. Avrupa'da birlik ve iş birliği için sesinizi duyurun ve gelecek nesillere daha güçlü ve birlikte hareket eden bir Avrupa bırakın.
Hamburg'daki yerel seçimler ise şehrimizin ve ilçelerimizin yönetimini doğrudan etkileyecek. Belediye başkanları ve ilçe meclis üyeleri, günlük yaşantımızı şekillendiren kararları alan mercilerdir. Bu nedenle, belediye seçimlerinde de sesinizi duyurun ve yaşadığınız topluluğun geleceği için aktif bir rol oynayın. Unutmayın, her oy önemlidir ve her oy, demokratik sürecin bir parçasıdır. Oylarınızı ister mektupla, isterseniz de seçim günü sandık başında kullanın ama asla çöpe atmayın. Zira kullanmadığınız her oy, karşı olduğunuz fikirlerin işine yarayacaktır. Oyunuzu kullanmayıp sağ partileri güçlendirmeyin. 9 Haziran'da, geleceğimizi şekillendirmek için sandık başına gidin ve sesinizi duyurun. Unutmayın, sizin oyunuz, yarının dünyasını belirleyecektir.”
Barış Öneş
Hamburg Eyalet Parlamentosu Milletvekili (SPD)





Yorumlar
…Yorumlar yükleniyor…