Almanya'nın önemli ulaşım merkezlerinden Köln/Bonn Havalimanı, yolcularına yeni bir hizmet sunmaya hazırlanıyor. Havalimanı yönetimi, terminal içinde faaliyet gösterecek ilk berber dükkânı için girişimci arıyor.

Yolculuk Öncesi Saç ve Sakal Bakımı

Köln/Bonn Havalimanı Genel Müdürü Cenk Özöztürk, yeni berber hizmetinin seyahat öncesi veya sonrası zamanı olan yolcular için önemli bir kolaylık sağlayacağını belirtti.

Projeyle yolcuların uçuşlarını beklerken hızlı bir şekilde saç ve sakal bakımı yaptırabilmeleri hedefleniyor. Uzun bir yolculuğun ardından havalimanına ulaşan yolcular da şehir merkezine gitmeden profesyonel berber hizmetinden yararlanabilecek.

Havalimanı yönetimi, projeyi “Neden olmasın?” sloganıyla duyurdu. Berber dükkânının sadece yolcular için değil, havalimanında çalışan binlerce personel için de ihtiyaç duyulan bir hizmet olabileceği vurgulandı.

Yılda 10 Milyondan Fazla Yolcu

Köln/Bonn Havalimanı’nın sunduğu geniş müşteri potansiyeli, projeyi girişimciler açısından da dikkat çekici hale getiriyor.

Havalimanı yönetiminin verdiği bilgilere göre tesis, yılda 10 milyondan fazla yolcuya hizmet veriyor. Ayrıca havalimanında 15 binden fazla kişi çalışıyor. Her gün binlerce yolcu, çalışan ve ziyaretçinin bulunduğu terminalde açılacak bir berber dükkânının önemli bir müşteri kitlesine ulaşması bekleniyor.

Girişimcilere Çağrı

Köln/Bonn Havalimanı yönetimi, özellikle hâlihazırda başarılı bir berber salonu işleten ve işletmesini büyütmek isteyen girişimcilere çağrıda bulundu.

Yetkililer, havalimanında açılacak yeni işletmenin girişimcilere yeni müşterilere ulaşma, marka bilinirliğini artırma ve mevcut işletmelerini genişletme açısından önemli bir fırsat sunabileceğini belirtti.

Yapılan çağrıda, başarılı bir berber dükkânı işleten ve yeni bir lokasyon arayan girişimcilere, “İşletmenizi genişletmeyi mi düşünüyorsunuz? O halde sizden haber bekliyoruz.” mesajı iletildi.

Havalimanında Yeni İş Fırsatı

Köln/Bonn Havalimanı’nda planlanan berber dükkânının, yolcuların seyahat deneyimini kolaylaştırmasının yanı sıra girişimciler için yeni bir ticari fırsat oluşturması bekleniyor.

Havalimanı yönetimi, projeye ilgi duyan girişimcileri başvuruya davet etti. Yeni hizmetin terminalde yolculara sunulan hizmet çeşitliliğini de artıracağı belirtildi.

Taner TÜZÜN / KÖLN