Nürnberg'de Cumartesi sabahı 08.00 sıralarında yaşanan olayda, çıplak bir kadın önce park halindeki araçlara zarar verdi. Ardından çevredekilere ve polis memurlarına saldırdı. Kadın, biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirildi.
Nürnberg'in güneyindeki Peter-Henlein-Straße'de park halindeki bir aracın ön camına hasar veren kadın, araç sahibi tarafından Nelson Mandela Meydanı'na kadar takip edildi. Kendisini durdurmaya çalışan araç sahibine yumruk ve tekme atan 39 yaşındaki kadın, adamın hafif yaralanmasına neden oldu.
Nelson Mandela Meydanı'nda çevredekilerce durdurulmaya çalışılan kadın, olay yerine gelen federal polis ekiplerine de saldırdı. Bir polis memurunun yüzüne yumruk atmaya çalışan kadın, daha sonra çıplak halde tren istasyonu binasına koştu. Burada da polis memurlarına tekrar saldırdı.
Kadın, Nelson Mandela Meydanı'na varmadan önce bir otobüse bindi. Otobüs şoförünün cep telefonunu izinsiz alıp yere fırlattı. Telefonun 250 euro değerinde hasar gördüğü tahmin ediliyor. Otobüste, olayla ilgisi olmayan başka bir adama da saldırarak kafasına yumruk attı.
Polis, direnişini sürdüren 39 yaşındaki kadını biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi ve tutukladı. Olay sırasında iki polis memuru hafif yaralandı; memurlarda sıyrıklar ve çizikler oluştu. Şüpheli ile bir memur arasında kan teması şüphesi doğunca, memur detaylı inceleme için hastaneye kaldırıldı.
Orta Frankonya Polis Merkezi'ne göre, kadının uyuşturucu kullanımına işaret eden başka anormallikler de gözlemlendi. Şüpheli hastaneye götürülerek kan örneği alındı. Ayrıca elinde ameliyat gerektiren bir yaralanma olduğu tespit edildi.
Taner TÜZÜN / NÜRNBERG






Comments
…Loading comments…