''2009 Yılının En Başarılı Girişimci Ödülü''

Türk-Avrupa Ekonomi Forumu'nun (TEWIFO) ''2009 Yılının En Başarılı Girişimci Ödülü''ne, Bremen kentinde faaliyet gösteren iş adamı Levent Albayrak layık görüldü

Albayrak'a ödülü, TEWIFO'nun Bremen Ticaret Odasında yaptığı yıllık olağan idari ve mali genel kurul toplantısı sonrasında Başkan Bülent Uzuner ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Can tarafından verildi.

Bremen'de 10 yıldan bu yana yaşayan Albayrak, ''Aral-Autohof'' adlı benzin istasyonu ve dinlenme tesisi ile Waterfornt adlı alış veriş merkezindeki mağazada 25 kişiye istihdam sağlıyor ve 3 gence mesleki eğitim imkanı veriyor.

Uzuner, Albayrak'ı tebrik ederek, başarılı iş adamlarının çoğalmasını ümit ettiğini söyledi.

Albayrak da ödülün kendisine verilmesinden dolayı TEWIFO'ya teşekkür ederek, Türk iş verenlerin daha iyi bir yere gelmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Ahmet Can ise 2010 yılı faaliyet raporu hakkında bilgi vererek, TEWIFO'nun kültür ve bilgilendirme faaliyetlerinin yanı sıra en iyi not ortalaması ile lise diplomasını alacak 3 Türk gencini de ödüllendireceklerini ifade etti. (aa)


Birol Tan - Erbil BAŞAY - Bremen