Nihat Sorgeç 53 oldu
Berlin Kreuzberg'deki Meslek Eğitim Merkezi BWK'nın Genel Müdürü Nihat Sorgeç 53'üncü yaş gününü dost ve yakın arkadaşlarıyla coşkulu bir şekilde kutladı
| |
| |
Krezuberg Meslek Eğitim Merkezi (BWK) Genel Müdürü, TD-İHK eski Başkan Vekili Nihat Sorgeç'in 53'ünci yaş gününde herkes doyasıya eğlenirken, dostluklar pekiştirildi.
| |
| |
| |
BWK'nın lokalinde düzenlenen yaş günü partisine Türk-Alman işadamları, spor ve politik çevrelerden çok sayıda davetli katıldı. Konuklar Türkçe, İngilizce müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, hoş sohbet etme imkânı buldular.
| |
| |
| |
Avukat Nezih Ülkekul, gitarıyla geceye ayrı bir renk ve güzellik katarken, yaş günü pastasını ''İyi ki Doğdun Nihat'' şarkısı eşliğinde kesen Nihat Sorgeç, doğum gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ederek, gecenin geç vakitlerine kadar dans edip, eğlendiler.
| |
| |
ha-ber.com












Yorumlar
0 yorumBu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!