Sanatseverler Șiire ve Șarkıya doydular

Ankaralı şair Selda Uçar Tiyatrom'da, Berlin sahnelerinin kadife sesli efendi sanatçısı Volkan Arslan ile Sanat Akşamı düzenledi

Tiyatroma konuk olan sanatseverler Selda Uçar, Volkan Arslan ve arkadaşlarının sunduǧu ''Selda'lı Șiirler - Gönülden naǧmeler'' akşamında konuklarına unutulmaz bir şiir ve şarkı akşamı yaşattılar. Bu unutulmaz sanat akşamına sazlarıyla, Serkan Kaynarcalı (kanun), Mustafa Eşme (keman), Volkan Işık (org), Ersan Naroǧlu (ney) ve baǧlamasıyla Ali Yıldırım eşlik ettiler.




Şair Selda Uçar son yazdıǧı şiirler ile bu güne kadar yazdıǧı en güzel şiirlerini seslendirirken, zaman zamanda güzel sesiyle Berlin sahnelerinin kadife sesli sanatçısı Volkan Arslan'a eşlik etti. İki sanatçı Türk Sanat Müziǧi'nin bir iki güzel eserini de birlikte düet olarak okudular.



 

Șair Hasan yıldırım kendi yazdıǧı şiirleri Tiyatrom'daki şiirseverler için; kardeşi baǧlama sanatçısı Ali Yıldırım ve neyzen Ersan Naroǧlu eşliǧinde seslendirirken, şiir akşamının konukları arasında bulunan Baha Döner'in sahibi ve Müsiad Yönetim Kurulu üyesi Hasan Babur'da kendi yazdıǧı bir şiirini diǧer konuklarla paylaştı.




''Sefalar Getirdiniz Sefa Geldiniz Dostlar'' adlı güzel bir şarkıyla programını açan Berlin sahnelerinin kadife sesli Prensi Volkan Arslan, seslendirdiǧi birbirinden güzel Türk Sanat Müziǧi ve fantazi eserlerle konuklardan büyük alkış aldı. Alkışlarla birkaç kez sahneye yeniden dönen Volkan, okuduǧu 'Elbet Birgün Buluşacaǧız, Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam, Kalbimin Sahibi Sensin Orda Yalnız Sen Varsın, Sesimde Șarkısı Aşkın Figân Olup Gidiyor ve deǧişik hüzzam makamında şarkılarla sanat gecesine katılanlara unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı.




Șair Selda Uçar'ın annesi Belkız Dumanlı ile babası Suat Dumanlı, bu muhteşem şiir ve şarkı akşamında Ankara'dan bizzat gelerek, kızlarının heyecanına ortak oldular. Ve Selda'yı sahnede bol bol alkışladılar.




ha-ber.com / Orhan ÖNALDI /Berlin