
Bu çalışma hazırlığı içerisindeyiz. Bunun dışında Türkiye'deki yakınlarımızın oy kullanabilmelerini sağlamak için buradan “Hadi Sen de Oy Ver” adı altında kampanya gerçekleştireceğiz.
Bu şekilde yerel seçimlerde Ankara -İstanbul olmak üzere büyük şehirlerin büyük bölümünü almak suretiyle artık sonun başlangıcını hazırlamak için çalışacağız. Türkiye’de bugün itibariyle Maalesef yaşanan olaylar hiç de iç açıcı değil.

Türkiye'ye mal olmuş, halkla bütünleşmiş çok değerli iki sanatçımız Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'i Halk Televizyonunda Uğur Dündar’ın programında bir konuşmasından dolayı cumhuriyet savcılarına talimat vererek haklarında dava açılmasına ve polis nezaretinde ifadeye götürülmüştür. Bir televizyon konuşmasında Erdoğan, tarafından hakaretle “Sen kimsin yahu, sanatçı müsvetleleri, senin her tarafın sanatçı olsa ne yazar, senin haddine mi biz saadete inanmış insanlarız. Biz bunların bedelini ödemeye hazırız.

Sen de bunun bedelini ödeyeceksin tehdidinde bulunarak yargıyı harekete geçirdi. Bu durumda Türkiye’de adaletin olmadığının bir göstergesi, umarım bunlar aşılır. İnsanlar bir suç işliyorsa cezası çekilsin. Buradan son olarak Türkiye’de suçsuz yere cezaevlerinde yatırılan başta Eren Erden ve diğerlerine buradan selam olsun“ dedi.

Başkan Kenan Kolat konuşmasının ardından yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı ve yeni üyelere parti rozetleri takıldı.

CHP Berlin Birliği üyeleri daha sonra Volkan Arslan’ın yaptığı müzik ve okuduğu birbirinden güzel eserlerle geç saatlere kadar eğlendiler.

ha-ber.com/Orhan Önaldı












Yorumlar
0 yorumBu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!