
Ha-ber.comHa-ber.comGüncellendi: 11 Temmuz 2026
Ha-ber.com
Marmaris’teki orman yangını sürerken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "yangının çıkış nedeni ile ilgili bir şüphelinin olduğunu" söyledi.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde iki gündür süren orman yangınıyla ilgili hem İçişleri Bakanı Soylu, hem de Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Soylu, bir kerede 7-10 ton su atabilen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) helikopterlerinin de yangın bölgesinde görev yaptığını belirterek, gece görüşlü helikopterlerin de bugün ya da yarın yangın bölgesinde uçuşa başlayacağını kaydetti.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyleyen Soylu, “Yangının nasıl çıktığına yönelik bir tespitimiz ve bir kimliğimiz var. Arkadaşlarımızın çalışmalarını tamamlamasını bekliyoruz” dedi.















Yorumlar
0 yorumBu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!